ACE Creative

ACe Creative website logoACE Creative este un proiect ambițios care are ca obiectiv stimularea creșterii industriilor creative din Europa, active în domeniul ITC. Coordonată de EBN, membrii din 15 țări ai rețelei de suport a inovării ACE Creative și-au reunit capacitățile regionale într-un ecosistem european de sprijin care să răspundă mai eficient nevoilor IMM. În anii 2015 și 2016 ACE Creative urmărește să își extindă rețeaua pentru a include cel puțin un actor care susține inovarea din fiecare din cele 28 de state membre UE.

ACE Creative oferă Programe de Asistență Personalizată (PAP) pentru 100 de IMM (50 în fiecare an de proiect) în vederea susținerii intrării pe noi piețe europene. Primele 30 de companii (15 în fiecare an) vor câștiga o călătorie cu cheltuielile plătite pentru a-și prezent afacerea unei audiențe de investitori internaționali la finalele Creative Business Cup. În completare până la 400 de IMM vor avea șansa de a participa la unul din cele 14 bootcamp-uri internaționale organizate de ACE Creative, organizate în Europa în 2015 și 2016 și un total de 1000 IMM vor beneficia de serviciile oferite prin platforma de sprijin online a ACE Creative.

ACE Creative va activa companiile prin depășirea obstacolelor la nivelul IMM (precum dimensiunea mică, acces la finanțare, bariere la intrarea în piață), la nivelul sprijinului pentru inovare (disparități între disponibilitate și calitatea suportului) și la nivelul întregii industrii creative (fragmentare, localizare). Două grupuri specifice de IMM vor fi țintite: IMM din industria creativă, care exploatează tehnologii avansate și IMM din domeniul ITC care inovează în industriile creative. Oferta de servicii a ACE Creative este accesibilă online și la fața locului în cele 15 țări partener și țări partener asociate cu obiectivul de a atrage mai multe părți interesate pentru a furniza serviciile de suport în toate statele membre până la sfârșitul proiectului. Impactul ACE Creative va fi tangibil – pentru IMM implicate, pentru actorii care susțin inovarea și pentru dezvoltarea industriilor creative din Europa ca sector.

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale