Cinci motive să participi la ACE Creative

Logo_Vertical_WithoutSporește-ți potențialul: Îmbunătățește-ți potențialul ascultând și interacționând cu experții, pe subiecte relevante precum calea spre succes, creșterea rapidă, potențialul de finanțare la ieșirea din afacere și mai multe. Fii inspirat și învață trucurile relevante chiar de la cei care sunt ca tine!

Oportunități de relaționare de neegalat: Nu rata șansa de a întâlni investitori și traineri la oricare din bootcamp-urile organizate de ACE Creative și chiar într-un format 1-la-1. Cu cât întâlnești mai multe persoane, cu atât mai multe oportunități vei avea de a găsi persoana potrivită pentru afacerea ta! Și cine știe? Poți întâlni viitorul tău co-fondator, partener de afaceri sau poate chiar un investitor interesat să îți finanțeze startup-ul la unul din viitoarele evenimente.

Ateliere de lucru/Bootcamp-uri: Participați la bootcamp-urile noastre și învățați despre instrumente și resurse, folosiți mentorat-ul și reacțiile celor care sunt antreprenori ca și tine pentru a dezvolta componente esențiale de business. Îți plac mesele rotunde? Vei putea participa la un împreună cu alți antreprenori, mentori și multiplicatori. Aceste workshop-uri sunt de asemenea o șansă pentru a asculta mărturii valoroase de la antreprenori care vor împărtăși succesele (și eșecurile lor!) cu tine.

Programe de Asistență Personalizată/Dezvoltare: Stai de vorbă cu un mentor și definește care sunt obiectivele tale pentru piața internațională. Apoi vom organiza o echipă care te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele în piața țintă. Vrei să exporți în Germania? Se face! Vrei să deschizi o sucursală în Dublin? Se rezolvă! Vrei să intri în contact cu investitori sau clienți într-o altă piață? Dacă ai nevoie, te vom ajuta pentru problemele acestea. Fii selectat printre cele 100 de companii de top și îți vom crea un plan personalizat pentru ca afacerea ta să se dezvolte în plan internațional.

Prezentări de afaceri start-up: Ne vom asigura că oferim suficiente oportunități pentru fondatori să își prezinte afacerile, investitorilor potențiali, în evenimente dedicate. Poate chiar o prezentare online unui grup de 50 de investitori din toată Europa care îți vor transmite reacțiile lor, pe loc! Vom face toată munca grea de atragere a investirilor avizi în acel grup, și tu îi vei aduce în afacerea ta, cu prezentarea pe care le-o vei oferi!

LINK http://www.acecreative.eu/

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale