Ai un start-up? Te invităm să aplici la Get in The Ring Romania! Premii de 5.000 Euro și acces la evenimentul internațional

Posted on oct 4, 2016 in media: evenimente, news, noutati

Ai un start-up? Te invităm să aplici la Get in The Ring Romania! Premii de 5.000 Euro și acces la evenimentul internațional

Pe 14 octombrie, 8 startup-uri românești din industrii creative și ICT vor concura pe scena Get in The Ring, evenimentul de pitching care sprijină şi finanţează cele mai inovatoare startup-uri.

Dacă ai un startup cu o idee de business scalabilă din domeniile specifice industriilor creative, înscrie-te în competiție până pe 9 octombrie, completând formularul online de AICIAi oportunitatea de a-ți face startup-ul cunoscut, a primi feedback valid de la profesioniști cu experiență și a ajunge în etapa următoare a competiției.

Ce trebuie să faci?

  • Te înscrii prin formularul online pentru a trece de prima etapă a selecției. Criteriile care vor fi luate în considerare în selectarea aplicației se referă la calitatea de startup a aplicantului (compania trebuie să aibă maxim 5 ani de activitate) şi se va ţine cont ca produsul să fie inovator și cu potenţial pentru piața globală.
  • Dacă ești selectat pe shortlist, vei participa la evenimentul de pitching din cadrul festivalului Creative Est, vineri, pe 14 octombrie, la ARCUB Gabroveni. Aici îți vei prezenta ideea de business în fața unui juriu format din antreprenori în industrii creative, în  cinci runde de pitching, de treizeci de secunde fiecare, prin care va trebuie să-i convingi că business-ul tău merită să fie finanțat și sprijinit mai departe. Publicul va fi martor și susținător al prezentărilor!

Câștigătorul competiției va fi ales cu ajutorul juriului, care va puncta cel mai bun pitch, iar finalistul Get in the Ring România va merge direct în finala internațională.

Premiul 1: 3.000 Euro

Premiul 2: 1.500 Euro

Premiul al 3-lea: 500 Euro

Get in The Ring este o platformă de networking și finanțare la nivel internațional, oferind participanților oportunitatea de a interacționa cu investitori și fonduri de investiții europene, startup-ul câștigător urmând să reprezinte România direct în finala internațională de anul viitor.

Get in the Ring România este etapa naţională a unui eveniment de pitching internațional şi pune la bătaie premii în valoare de 5000 de euro, oferite de Banca Transilvania, afacerilor din domeniul artă, design, arhitectură, modă, tehnologie sau new media, care pot avea impact şi la nivel global. Evenimentul este organizat de GEA Strategy & Consulting în cadrul Creative Est #2, festivalul regional dedicat industiilor creative Est-Europene. Evenimentul își propune să aducă în fața publicului startup-uri românești ale căror povești sunt dovada unui  val de antreprenori români care construiesc business-uri inovatoare în zona de industrii creative și ICT, consolidează și inspiră comunități.

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale