Alexandru Ruff este noul manager general al companiei GEA Strategy & Consulting

Posted on dec 7, 2015 in news, noutati

Alexandru Ruff este noul manager general al companiei GEA Strategy & Consulting

Alexandru Ruff preia funcţia de administrator şi manager general al GEA Strategy & Consulting, înlocuindu-l pe Dragoş Pîslaru, după ce acesta a fost numit consilier de stat pe probleme economice în cancelaria Primului – Ministru.

Dragoş Pîslaru este analist economic, având experienţă atât în domeniul academic, cât şi cel de business. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a unui master în relaţii internaţionale a London School of Economics. În anul 2006 a co-fondat compania de consultanţă strategică, GEA Strategy & Consulting.

În postura de analist şi expert al firmei GEA Strategy & Consulting fost implicat în mai multe proiecte cu privire la politicile europene, în special în ceea ce priveşte competitivitatea economică, dezvoltarea durabilă şi motoarele de creştere economică.

În ultimii ani,  a devenit un susținător puternic al dezvoltării antreprenoriatului în România, cu un accent pe industriile creative şi tehnologiile inovatoare bazate pe Cercetare şi Dezvoltare.

Alexandru Ruff este absolvent al Facultății de Cibernetică şi deţine studii postuniversitare în Comunicare şi Relaţii Publice, urmate la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Are o vastă experienţă profesională, în cei 15 ani de carieră concentrându-se pe dezvoltarea mediului de afaceri, reformarea administraţiei publice, dezvoltarea cu ajutorul sectorului ITC şi accesarea şi implementarea de fonduri europene şi USAID.

 

 

 

 

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale