Cariere

Programul de internship GEA Strategy & Consulting S.A.

Dacă  vrei să știi cum e să lucrezi în consultanță sau cercetare și ești interesat de planificarea strategică, implementarea proiectelor europene, antreprenoriat sau cercetarea economică, te invităm să participi la programul de internship inițiat de GEA Strategy&Consulting în parteneriat cu Centrul Român de Politici Economice (CEROPE).

Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa office@geaconsulting.ro, noi le analizăm și dacă ne plac te invităm la interviu.

Pe cine căutăm: 5 (cinci) tineri cu studii in curs de finalizare în domeniul economic (an terminal licență sau masteranzi), proaspăt absolvenți.

Nu este necesară experiența anterioară dar trebuie neapărat să cunoști bine limba engleză și să fi utilizat programele Word, Excel și PowerPoint.

Ce vei face pe durata programului:

  • Vei fi integrat într-o echipă interdisciplinară și ți se va asigna un proiect de care să te ocupi; în plus, vei contribui cu task-uri punctuale și în alte proiecte, din alte echipe. Vrem să ai o expunere cât mai mare la tot ceea ce facem interesant!
  • Vei avea un mentor care să te îndrume și să îți explice cum să îți îndeplinești taskurile;
  • Vei participa alături de experții noștri la întâlniri, evenimente, seminarii;
  • Vei învăța din practică ce înseamnă managementul de proiect și cercetarea în domeniul economic;
  • Vei avea ocazia să cunoști mulți profesioniști, din multe domenii și să te îți faci remarcate ideile;
  • Dacă te pregătești de licență, disertație sau doctorat și ne place ideea ta de cercetare, te susținem să îți pregătești lucrarea!

Nu în ultimul rând, după finalizarea programului de internship, exista posibilitatea unei colaborări pe termen lung!  

Durata programului: între 1 și 3 luni

Data limită: 10 august 2015

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale