Certificări

Certificare în Sistemul de Management al Calităţii ISO9001:2008

Eforturile noastre de a oferi servicii de o cât mai bună calitate au fost recunoscute la începutul anului 2008 prin obținerea certificării Sistemului de management al calității conform standardului ISO 9001:2008, de partea TÜV Austria Cert GmbH, grup activ la nivel internațional cu experiență de peste 135 de ani în Calitate, Siguranță și Mediu. Acest demers implică îmbunătățirea continuă și implementarea cu atenție sporită a politicii noastre de calitate, orientată în primul rând către satisfacerea cerințelor clienților noștri, precum și furnizarea de servicii complexe, de o calitate superioară.

Certificare în Sistemul de Management al Mediului ISO14001:2004

În iunie 2009, GEA Strategy & Consulting a primit și certificarea Sistemului de Management al Mediului, ISO14001:2004, din partea aceluiaşi grup internaţional, TÜV Austria Cert GmbH. Certificarea presupune controlul impactului propriilor procese şi servicii specifice asupra mediului înconjurător și revizuirea periodică a politicii şi obiectivelor de mediu, pe fondul legislației în domeniu tot mai stricte și reglementărilor naționale și internaționale în vigoare.

Certificare în Sistemul de Management al Securităţii Informaţiei ISO27001:2005

În martie 2011, GEA Strategy & Consulting a fost certificată conform standardului: ISO27001:2005, sistemul de management al securităţii informaţiei, de furnizorul de certificări partener, TÜV Austria Cert GmbH. Aceasta nouă certificare a fost solicitată din dorinţa de a asigura o securizare optimă mai ales a informaţiilor critice ale companiei dar şi a celor obţinute din relaţiile cu partenerii si clienţii noştrii.

 

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale