Valori

EU shake hands (c) European CommissionOnestitate și integritate

Onestitatea intelectuală şi etica profesională sunt valori fundamentale ale companiei GEA S&C. Dacă simţim că proiectele propuse nu au un impact complet favorabil asupra economiei româneşti, vom refuza să le susţinem, deşi pentru un grup restrâns de interese ar putea fi profitabile. Preferăm să avem colaborări pe termen mediu şi lung şi să ne ţinem la distanţă de diferite contracte de conjunctură. Clienţii GEA S&C sunt în primul rând partenerii noştri pentru un viitor mai bun.

Excelență și profesionalism

Excelenţa pe care o promovăm în cadrul companiei GEA S&C se bazează pe profesionalismul experţilor săi şi pe modelul de afacere pe care îl urmează. GEA S&C se raportează la standardele firmelor de consultanţă de top la nivel european. GEA S&C refuză să accepte adaptarea la aspectele retrograde ale specificului local bazat pe atitudine pasivă, defetistă, în care abordarea „lasă că merge şi aşa” este mottoul activităţii cotidiene.

Încredere în viitorul României

Experţii GEA S&C au demonstrat în cercetare şi demonstrează şi în consultanţă implicarea afectivă în construirea unei Românii moderne. Suntem o echipă tânără, cu o pregătire excelentă, gata să punem umărul la proiectele temeinice care merită susţinute pentru un viitor mai bun.

Viziune și proactivitate

Perioada de dezvoltare a României de după decembrie 1989 a fost marcată de compromis şi management de criză. Permanent, atât sectorul public, cât şi cel privat au avut un comportament reactiv, din necesitatea de a rezolva probleme mereu presante. Aderarea României la Uniunea Europeană trebuie să marcheze sfârşitul unei astfel de abordări. GEA S&C promovează iniţiativa privată, încurajează gândirea în perspectivă, elaborează și oferă soluţii de management strategic.

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale