Până pe 6 iulie căutăm antreprenori creativi pentru Creative Business Cup, competiție internațională care premiază creativitatea!

Posted on iun 21, 2016 in news, noutati

Până pe 6 iulie căutăm antreprenori creativi pentru Creative Business Cup, competiție internațională care premiază creativitatea!

Ai un business în industrii creative? Înscrie-te online și dacă ai o idee scalabilă. Îți asigurăm cheltuielile de deplasare la Copenhaga, unde are loc finala internațională, câștigi un abonament fanatic la NOD Makrespace, unde poți folosi spațiul și toate dotările atelierului și, în plus, fiind un mediu colaborativ, poți veni cu idei noi și te pregătim pentru pitchul din etapa finală.

Organizăm Creative Business Cup pentru a fi aproape de sectorul creativ și pentru a le oferi antreprenorilor creativi o platformă în care să își prezinte ideile, posibilitatea de a obține feedback și consultanță pe anumite aspecte de business, cât și oportunitatea de a ajunge în Copenhaga pentru a se conecta cu start-up-uri din domeniu, potențiali partneri și investitori și, de ce nu, de a câștiga titlul de de World’s Best Creative Entrepreneur.

Pentru a se înscrie în competiție, antreprenorii trebuie să completeze, în perioada 21 iunie – 6 iulie un chestionar, în limba engleză, ce include întrebări legate de business (descrierea pieței, nevoia identificată, echipa), care se regășește online.

Așteptăm aplicații de la creativi care deja au dezvoltat un produs / serviciu, cel puțin în faza de prototip și are potențial de a se extinde pe piața globală. Domeniile din care poate proveni produsul sunt: design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri.

Pe baza aplicației vor fi selectați, inițial 5 antreprenori creativi care vor primi consultanță de business gratuită și vor participa la workshop-uri de fundraising și pitching, urmând ca în luna august, pe baza unui pitch să fie ales câștigătorul.

Competiția este organizată pentru al cincilea an în România, de către GEA Strategy & Consulting. Anul acesta s-au alăturat NOD MakerSpace și Banca Transilvania pentru a sprijini câștigătorul cu resursele de care are nevoie.

Anul trecut, marele câștigător al CBC a fost Blitab (Austria), o tabletă concepută pentru persoanele cu dizabilități de vedere.

Mai multe despre atmosfera competiției găsiți pe video-ul de prezentare al ediției trecute care poate fi accesat online.

Pentru orice întrebări legate de înscriere și competiție, o puteți contacta pe Silvia Ursu la silvia.ursu@geaconsulting.ro

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale