Reacție după emisiunea Exces de putere (ANTENA 3, 21:30, 8 iulie 2016)

Posted on iul 12, 2016 in media: evenimente

Reacție după emisiunea Exces de putere (ANTENA 3, 21:30, 8 iulie 2016)

paperDragii noștri prieteni și colaboratori,

După emisiunea Exces de putere, difuzată pe 8 iulie, la Antena 3, în care au fost emise mai multe informații fără acoperire legate de compania noastră, ne-am gândit dacă să oferim un răspuns sau nu.

Am ales să facem asta pentru voi, colaboratori, parteneri și prieteni pentru a sublinia, încă o dată, parte din valorile în care credem și pe baza cărora a fost construită această companie: încrederea, transparența și profesionalismul.

Așa cum arătam și printr-o informare pe website-ul nostru, domnul Alexandru – Sebastian Ruff a preluat, în data de 05.12.2015, funcția de administator al companiei, funcție pe care o deținea domnul Dragoș – Nicolae Pîslaru, numit la acea dată consilier de stat.

Legat de calitatea de acționar în cadrul companiei, menționăm că domnul Pîslaru a cesionat acțiunile sale, în data de 13.05.2016, domnului Alexandru – Sebastian Ruff. Această informație putea fi verificată la Registru Comerțului.

O altă informație care este ușor de verificat este că toate contractele pe care le avem cu autorități publice, fie ele locale sau centrale, au urmat legile și protocolul în vigoare cu privire la achizițiile publice. Vom continua să participăm la licitații publice atunci când vom considera că sunt în linie cu expertiza echipei noastre și cu experiența pe care am acumulat-o în cei 10 ani de existență.

Nu putem să nu ne arătăm și regretul pentru modul în care a fost ales să se realizeze această emisiune: fără verificarea informațiilor, pe un ton vădit părtinitor și ignorând cu desăvârșire reguli elementare ale jurnalismului, cum ar fi verificarea surselor și respectarea principiului obiectivității prin consultarea tuturor părților invocate în emisiune.

Considerăm că această manieră de a prezenta informațiile ne aduce prejudicii la adresa reputației noastre impecabile pe care am construit-o pe parcursul acestor ani de existență, cât și intereselor de afaceri și, în funcție de acestea, vom evalua pe viitor următoarele noastre reacții.

 

 

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale