Te așteptăm în echipa noastră!

Posted on feb 16, 2016 in noutati

Te așteptăm în echipa noastră!

Echipa GEA Strategy & Consulting caută un nou coleg/colegă, pentru a se alătura echipei care lucrează în domeniul proiectelor de asistenţă tehnică pentru administrația publică centrală din România şi din alte state.

Căutăm o persoană pentru poziţia de consultant, care să fie comunicativă, dinamică, creativă, care să cunoască modul de funcționare şi de lucru al administrației centrale şi care să fie motivată de lucrul în proiecte mari, complexe, cu echipe multi-disciplinare, ce acoperă o varietate de domenii şi subiecte.

Ne dorim ca viitorul nostru coleg/colegă să aibă deja experienţă in în lucrul pentru administraţia publică (ca angajat) sau în lucrul cu instituţii ale administraţiei publice (ca expert), preferabil să fi lucrat până în prezent şi în consultanţă, sa aibă  experienţă în proiecte cu finanţare nerambursabilă – scriere de cereri de finanţare şi implementare. De asemenea, pentru că fiecare proiect are şi o serie de evenimente, solicităm şi experienţă în organizarea de evenimente (conferinţe, cursuri etc.).

La capitolul studii, avem nevoie de o persoană cu studii superioare, preferabil științe sociale (economie, juridic, sociologie, ştiinţe politice, jurnalism, comunicare etc.), iar la capitolul cunoştinţe,  managementul de proiect, achiziţiile publice, cadrul juridic aplicabil proiectelor cu finanţare nerambursabilă trebuie să fie subiecte cu care să fie foarte familiarizat.

Bineînțeles, viitorul membru al echipei trebuie sa facă dovada cunoașterii limbii engleze la nivel avansat (o parte a interviului se va derula in limba engleză) şi să ştie  MS  Word (redactare şi editare text, paginaţie, grafice şi modalităţi creative de sintetizare a informaţiei) şi Excel (formule, grafice, lucru cu baze de date mari).

Cei interesaţi sunt invitaţi să trimită un CV la adresa adina.dragoman@geaconsulting.ro, până la data de 31 martie 2016. Toți cei care vor trece de preselecția inițială, vor fi invitaţi să participe la interviu.

 

best replica Rolex Daytona replica Breguet watches for sale